Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A szívem tönkretevése elme mentése során
  2014-02-04 17:11:08, kedd
 
  1972-ben még a szemeim engem jelentettek, bár már akkor a Nyomorultak, mint Izrael és a hét hegy Pszichografológiába tett iszonyatai emelése után öt éve éheztünk, nem volt ruhánk, fűtés és mindenféle emberi körülményt elvettek tőlünk, maguknak adták a szép ruhákat, ennivalót. Erre célzott Bochkor is, Borossnak mondta, hogy milyen finomakat fogyasztott, az egész miskolci magyarok és újhelyi ember támadókkal együtt. Igaz, megvolt hozzájuk a coca-cola és alkohol is, mert ezek Kata és Lila kocsmai kommunizmust jelentenek.

Férjhez zavarásomkor a Rákóczi téren haladtak végig gyalázattal, ami mai napig tart, viszik ki Újhelyből és az országból a 130 éves Rákóczi miatt létrejött magyarország megszüntetőit, már ekkor a cigányságot születésem óta emelték a Kelet és cigányság felemelése elméletével a félig leszbi, félig cigány eredetűnek, aki helyett engem áldoznak születésem óta. Szemem ekkor, bár szerelmesen csillogott, de ijedt volt, mint másfél éves koromban. 1983-ban hipnózisba tett média Ufóival, amivel körbevettek engem, s gyalázkodva egyesével mennek végig folyamatosan az újhelyi Révész és miskolci Bertalan utcán anyám életét ismételve elmeosztályával. Ekkor a pupilláim kitágultak, nem láttam soha többé rendesen a szemeimre, az utcán nem tudtam közlekedni, a boltokba többé nem tudtam bemenni, mert emelték a náci gyilkosait, a szomszéd beduin férjjel rendelkező Gyöngyivel kezdtek, amelyik akkor került boltosnak a kör ABC-be, majd férjhez ment egy rendőrhöz. Hája miatt is megtámadtak 1995-ös ismétlésekor az újhelyi névlistának, majd az egész megyének, így vitték ki kínzásommal és gyalázással az állandó gyilkosokat.


1990-ben a Vörös Oroszlánosok vége jött el, ekkor szemeim szomorúvá váltak. Ekkor támadtak meg a tatárdombi cigányok dicsekedve hatalmas házaikkal, nem mertem az utcára kimenni miattuk, majd a Bestia bevitt öngyilkossággal a megyei kórház toxikológiájára. Erre utalt Mexikó, hogy csak a börtön lehet öngyilkos. A Farkas nevéhez értek az utcának, a nyomozónak akarta bemutatni, hogy ember volt öngyilkossággal a kórházban, ezt illett volna tudnia, de Miskolc nem tudta, mit jelent az ember, attól függetlenül, hogy Benedek Éva idejövetemkor közölte, hogy azért nem ad fizetés emelést, mert az emberek nem pénzért dolgoznak.

1992-ben napszemüvegben jártam, olyan lett a két szemem, mintha eltört volna. Ekkor Urbán Tibor készítette a három első könyvanyagomhoz, mely születésem óta a kommunista hidegháborúmról szólt, a szerepekről, melyeket maguk helyett rajtam hajtottak végre az Új Évás fordítás mellékleteként a sakk-kártya vörös asszonyát megrajzolva szemüvegben telefon beszélgetésünk után, amint éppen orvost leplez le. Nem tudom, ki lehet a vörös asszony, amit a Táncdalfesztivál sakk-kártyaként kezdett el, s a zöld asszony helyett 1986-ban gyilkoltak Fűzérradványban Sophia Lorenként, mint ahogyan Gina Lologrida sorsával is visszamentek időben születésem után és hozták fel Molnár Rózsával kezdődően a hetven évvel azelőtti történéseket, szerepeik elhordoztatásával.

Itt az alkoholista könyvvel rendelkező Babi hozta a sakk-kártyát 18 évvel ezelőtt, a tatárdombi támadást követően ideköltözésem után. Ezután Újhelyben és itt is berendezték a Bástyákat, Kincsesládás boltokat, a Rákóczi tér ismételte Koós János francia idejével együtt, amit Vörös bástyás házként a Bertalanra rendeztek be. 1971-ben ért a Napóleon kártya miatti támadás, ezt ismételték 1992-ben is a vörös asszonnyal együtt. Én nem leplezhettem orvosokat, nem tudom, ki a vörös asszony, aki helyett ennyien harcoltak. A Kék asszony Marlin Ditrich volt.

1998. óta a szemeim halottá váltak, mivel a sátán és halál népét, a börtönt tisztítják, valamint olyan elmét, amelyiknek soha meg sem lehetett volna születni, akikben semmilyen érzelem nincsen, ferde démoni szemükre rá sem lehet nézni. Ilyenekkel ebédelek, ilyen Havas Henrik unokatestvére is, már megöregedve, mint ahogyan nővérek kilenc éve kiabálták dr. Tűzkő füvesek elmeosztályának képviselőjének osztályán a születésemkor nálunk lévő dögöknek és misztikus szülötteknek, hogy nem kislány, maguk már felnőtt hölgyek.

Nincs kivel beszélgetni sem, mert itt mindenki belőlünk öregedett meg, s él, valamint külföldön vannak a szaporulataik. Szívemet hatalmas súlyok nyomják, kívülről és belülről is, ezért vált halottivá a szemem, illetve most egy éve változott, mikor már meg tudtam fogalmazni, mi történt velem, most ismét ijedtté vált, hiszen borzalmat érzek éjjel és nappal az elmeosztályok iszonyatai, nyomogatásai, szurkálásai, menhely gyilkolása közben. Megvolt tehát a szereplőknek, melyiknek mikor járt le az élete. J. Judit, aki mellém ült ebédelni ferde démon pillantását nehéz elviselni, már rokkantságin van, engem bénítottak le helyette a menhellyel, ezután járási nehézsége miatt leszázalékolták, a börtönből van, az egész családja elmeszülött. Minden deformációjuk és csapásuk miatt születésem óta, de mint kiderült a Malek Pszichografológiai Kecskés kezdettel indult elmeosztálya hetvennyolc éve támadja az embereket, de lehet, hogy régebben.

Itt volt az utcában berendezve a mennyasszonyi ruha kölcsönzője is hetven éve körben járó emberiség felszámolóinak. Hetven éve házasodnak, s velük együtt a média, amelyik átlépett a holnapba az elmeosztályaival, valamennyi élővilág ellenes csapásával, amellyel itt egyedül minket támadtak meg. A Rákóczi tér Amerikába üzenget a nagytestvérnek, mert a sátánistákkal kitette a nyomorultak 1992. óta tompalátásommal, bal szemem megrontásával a jelüket, majd felszámoltak megjelölve itt házasságközvetítőt, minden hivatalt rajzokkal, haladva végig tetteiket ismételve a megyén. 1967. óta emberré válnak és nemesednek, házasodnak az iszonyatok, diplomások is lettek, így hagyják el országot, amire Orbán és Gyurcsány biztatta őket, hogy az elmeosztály világ-magyarokként legyen szerte a világban annak ellenére, hogy Európából a parasztok és a dunántúli, szlovákiai - ott nem gyilkolták talán őket - emberek maradtak meg. Száz éve takarták le Európát, majd kezdték előlről, hogy Európa halott. Staller Ilona és a Heti hetes forgószeles sorsát, vagyis, hogy vérben megszűnnek, rájuk oltják a villanyt a rajtam levő iszonyat hajtotta végre, amit a Heti hetes be is mutatott, mikor leoltották a villanyt. Már azóta jó pár év eltelt. Én nem tudom őket nézni, sem a köveshegyi szereplőit az elmének, már a Köviseket állították be, ami a vas után következik, bár a vasfüggönyösök élnek és virulnak nemzetközi viszonylatban is, ez a nyomorultakként feltett kormány mellett. A Heti hetes forgószélként lett 1992-ben könyvben kiadva, esernyővel védik magukat szörnyeteggel és idegenhangú Évás Nyírő Gyula elmére vitt saját autóval rendelkező kévpiselőivel 2001-ben az állandó szerepjátékosoknak. Bestia van ábrázolva a könyvük utolsó oldalán, ez tartozik Gégényné népéhez, akinek a sorsát a Heti hetessel együtt folyamatosan rajtunk hajtották végre, mert ez így természetes, hogy a régi szerepjátékosokat is megmentették.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályaival, táncdalfesztivál, leszázalékolták, nyomorultakként, elmeosztályának, könyvanyagomhoz, hidegháborúmról, tompalátásommal, fűzérradványban, öngyilkossággal, elmeosztályával, toxikológiájára, képviselőjének, napszemüvegben, felszámolóinak, mellékleteként, nagytestvérnek, beszélgetésünk, vasfüggönyösök, ideköltözésem, szaporulataik, unokatestvére, elmeosztályok, viszonylatban, deformációjuk, kévpiselőivel, sátánistákkal, mennyasszonyi, születésemkor, idejövetemkor, forgószélként, megszüntetőit, szörnyeteggel, megrontásával, magyarokként, elmeosztálya, szemeim engem, szép ruhákat, egész miskolci, cigányságot születésem, félig leszbi, újhelyi Révész, pupilláim kitágultak, boltokba többé, náci gyilkosait, szomszéd beduin, újhelyi névlistának, egész megyének, állandó gyilkosokat, tatárdombi cigányok, utcára kimenni, megyei kórház, Vörös Oroszlánosok, Benedek Éva, Ekkor Urbán Tibor, Fűzérradványban Sophia Lorenként, Gina Lologrida, Molnár Rózsával, Ezután Újhelyben, Koós János, Marlin Ditrich, Havas Henrik, Malek Pszichografológiai Kecskés, Staller Ilona, Évás Nyírő Gyula,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Muratáj  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Fodor Ákos költő,  Semmit ne higgy el  Paul David Tripp Április 26  A fák lelke  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Idézetek a barátságról  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  William Shakespeare idézet  Ma  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam Krisztinától  A könnyek összegyűjtése  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Messziről jött ember  Ébredj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerűen  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  A boldogság ült a világvégén  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Vannak arcok  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Ébredj  Föld napja április 22  Gábor Dénes gondolata  Maradék idő  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Amit átélünk,  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Két ember becsülete  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Bizonyos kulturális szint nélk... 
Bejegyzés Címkék
szemeim engem, szép ruhákat, egész miskolci, cigányságot születésem, félig leszbi, újhelyi Révész, pupilláim kitágultak, boltokba többé, náci gyilkosait, szomszéd beduin, újhelyi névlistának, egész megyének, állandó gyilkosokat, tatárdombi cigányok, utcára kimenni, megyei kórház, börtön lehet, nyomozónak akarta, három első, kommunista hidegháborúmról, sakk-kártya vörös, vörös asszony, zöld asszony, hetven évvel, alkoholista könyvvel, tatárdombi támadást, vörös asszonnyal, szemeim halottá, börtönt tisztítják, születésemkor nálunk, elmeosztályok iszonyatai, egész családja, utcában berendezve, mennyasszonyi ruha, sátánistákkal kitette, nyomorultak 1992, világban annak, rajtam levő, köveshegyi szereplőit, vasfüggönyösök élnek, nyomorultakként feltett, könyvük utolsó, régi szerepjátékosokat, elmeosztályaival, táncdalfesztivál, leszázalékolták, nyomorultakként, elmeosztályának, könyvanyagomhoz, hidegháborúmról, tompalátásommal, fűzérradványban, öngyilkossággal, elmeosztályával, toxikológiájára, képviselőjének, napszemüvegben, felszámolóinak, mellékleteként, nagytestvérnek, beszélgetésünk, vasfüggönyösök, ideköltözésem, szaporulataik, unokatestvére, elmeosztályok, viszonylatban, deformációjuk, kévpiselőivel, sátánistákkal, mennyasszonyi, születésemkor, idejövetemkor, forgószélként, megszüntetőit, szörnyeteggel, megrontásával, magyarokként, elmeosztálya, szereplőknek, kincsesládás, folyamatosan, megmentették, leplezhettem, oroszlánosok, felszámoltak, történéseket, zavarásomkor, magyarország, kommunizmust, nyomogatásai, rokkantságin, visszamentek, ismétlésekor, szülötteknek, idegenhangú, körbevettek, gyalázkodva, gyalázással, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2465
  • e Hét: 9938
  • e Hónap: 16179
  • e Év: 68445
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.